May

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönemi yazılı sınavları İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yayınladığı takvim gereğince 30/05/2022-10/06/2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Yazılı sınav takvimini görmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Lise yazılı sınav takvimi için tıklayınız.pdf

Ortaokul yazılı sınav takvimi için tıklayınız.pdf

Nis

Okulumuz lise öğrencileri arasında "Hutbe Yazma Yarışması" düzenlenmiştir. Son başvuru tarihi 24 Nisan 2022 tarihidir. Sonuçlar ise 27 Nisan 2022 tarihinde açıklanacak olup, dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilecektir. Tüm öğrencilerimizin yarışmaya katılımlarını bekliyoruz.

HUTBE YAZMA YARIŞMASI

KURALLAR
1- KONU : SERBEST
2- EN FAZLA 1 SAYFA (A4)

Son Başvuru : 24 Nisan 2022
Sonuçlar : 27 Nisan 2022 (Kadir Gecesi)
Lise Öğrencileri Katılabilirler

JÜRİ
1- RECEP AYIK
2- AHMET MEŞE
3- FATİH YAŞAR

ÖDÜLLER
1. KUR'AN-I KERİM + 200 TL
2. KUR'AN-I KERİM + 150 TL
3. KUR'AN-I KERİM + 100 TL

Ramazan ayı vesilesiyle yapmış olduğumuz etkinliklerimiz devam ediyor. Ortaokul öğrencilerimiz arasında Ramazan İmsakiyesi tasarım yarışmamız başladı. Son başvuru tarihi: 02 Nisan 2022

Haydi Gençler! 'Tasarımını yap, ödülü kap'

Ramazan ayın gölgesinin üzerimize düştüğü bu günlerde okulumuzda da ayrı bir heyecan yaşanıyor. Öğrencilerimizin Ramazan-ı Şerifi dolu dolu yaşamaları için farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerimizden biri de mukabele geleneğimiz. Okulumuzun hafız öğrencileri tarafından öğle arasında mescidimizde Kur'an-ı Kerim okunacak ve öğrencilerimiz ile öğretmenlerimiz tarafından takip edilecektir. Ramazan ayının ülkemize ve islam alemine hayır ve bereket getirmesi dileğiyle....

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem 1. yazılı sınavları 28/03/2022 Pazartesi günü başlayıp 08/04/2022 Cuma günü sona erecektir. Öğrencilerimize başarılar dileriz. İndirmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Lise ve Ortaokul Yazılı Sınav Programı için tıklayınız.

Ortaokul Yazılı Sınav Programı için tıklayınız.

Lise Yazılı Sınav Programı için tıklayınız.