Ara

Başköşe dergisinin 11. sayısını aşağıdaki bağlantıya tıklayıp okuyabilirsiniz. Başköşe dergimizin 12. sayısı raflardaki yerini 7 Aralık 2022 tarihi itibariyle almıştır.

Ara

Başköşe dergimizin 9. ve 10. sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz. Ahmet Uluçay ile ilgili mühim mülakatlar ve kıymetli yazılar sizi bekliyor. Dergimizin 11. sayısı 2 Aralık 2022 tarihi itibariyle raflardaki yerini almıştır.

Ekm

Başköşe dergimizin 6, 7, 8. (Haziran, Temmuz, Ağustos 2022) sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayıp okuyabilirsiniz.

Dergimizin 9, 10. (Eylül, Ekim 2022) sayısı raflardaki yerini almıştır.

Ekm

Ağu

Okulumuz Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde bulunan imam hatip ortaokulu 6.sınıflarında boşalan 1 kontenjanı tamamlamak için 5. sınıftan 6. sınıfa geçen erkek öğrenciler için sınav yapılacaktır. Sınav başvurusu https://docs.google.com/forms/d/1ZU5BUES7SrYciFxpHTB6RR_AoWg1k-CZhrqlfHGFFqY/edit adresinden yapılacaktır.

Sınav Takvimi

Sınav Başvuru Tarihi   : 29 Ağustos-5 Eylül 2022

Sınav tarihi ve saati    : 6 Eylül 2022– Saat:11.00

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sınav başvurusu için tıklayınız.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında okulumuza 9. sınıfa yerleşip, okulumuz pansiyonunda kalacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen evrakları  teslim etmeleri gerekmektedir.

Pansiyon Kayit Evraklari.pdf

Tem

Yaz dönemi DYK'lar 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlıyor. Ders programını aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.

LISE DYK PROGRAMI.jpg

ORTAOKULDYK PROGRAMI-O.O.jpg

Haz

Başköşe dergimizin 5. sayısı okuyucularımızn erişimine açılmıştır. Başköşe dergimizin 6, 7 ve 8. sayısı raflardaki yerini aldı.