Etiket Sonuçları: başköşe

Başköşe dergimizin 18.19,20. yani son sayısını okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

20 sayılık bu macerada bizi yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ederiz.

Başka baharlarda buluşmak üzere.

Haz

Başköşe dergimizin Sezai Karakoç dosya konulu 17. sayısını aşağıdaki linke tıklayıp okuyabilirsiniz.

Başköşe'nin 18,19,20 numaralı son sayısı 14.06.2023 itibariyle raflardaki yerini almıştır.

Bu vakte dek dergimize ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Selam ve hürmetle...

May

"BÜTÜN UYUYANLARI UYANDIRMAYA BİR UYANIK YETER"

MERKEZ / KÜTAHYA Şehit Selim Cansız AİHL Kütüphanesi koordinatörlüğünde tertip edilen ve bir gelenek haline gelen Başköşe Konuşmaları'nın 20. programı 18 Mayıs 2023'te okul kütüphanesinde düzenlendi. Bu haftanın başköşe konuşmacıları Şehit Selim Cansız AİHL Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emrah Ayhan oldu. 16.00 itibariyle başlayan program; sunum, soru cevap ve ikram ile birlikte 17.30'da son buldu.

May

Başköşe dergimizin 16. sayısını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Dergimizin "Sezai Karakoç" konulu 17. sayısı 11.05.2023 itibariyle raflardaki yerini almıştır.

YAPAY ZEKÂYI ASLINDA KULLANICILAR GELİŞTİRİYOR

MERKEZ / KÜTAHYA Şehit Selim Cansız AİHL Kütüphanesi koordinatörlüğünde tertip edilen ve bir gelenek haline gelen Başköşe Konuşmaları'nın 19. programı 11 Mayıs 2023'te okul kütüphanesinde düzenlendi. Bu haftanın başköşe konuşmacıları Şehit Selim Cansız AİHL Matematik öğretmenleri Mustafa Özkaya ve Yunus Çetinkaya oldu. 16.00 itibariyle başlayan program; sunum, soru cevap ve ikram ile birlikte 17.30'da son buldu.

Nis

Başköşe dergimizin 14 ve 15. sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Dergimizin "Ramazan" konulu 16. sayısı 10.04.2023 itibariyle raflardaki yerini almıştır.

Başköşe dergimizin 13. sayısı okurlarımızın erişimine açılmıştır. Aşağıdaki linke tıklayıp 13. sayımızı okuyabilirsiniz. Dergimizin dosya konusu şair, mütefekkir Mehmet Akif İnan olmuştur.

Başköşe dergimizin 14. sayısı 8 Mart 2023 itibariyle raflardaki yerini almıştır.

"ARAMA KURTARMA EKİPLERİ DEPREMİ ANLATTI"

MEB Arama Kurtarma ekibinden Halil Burak Çelebi, İHH Arama Kurtarma ekiplerinden Hasan Özdemir ve Murat Aydoğdu Şehit Selim Cansız AİHL kütüphanesi koordinatörlüğünde tertip edilen Başköşe Konuşmaları'nın bu haftaki misafiri oldu.

Başköşe dergimizin 12. sayısını aşağıdaki linke tıklayıp okuyabilirsiniz.

Başköşe dergimizin 13. sayısı 4 Ocak 2023 itibariyle raflardaki yerini almıştır.

13. sayımızın dosya konusu, Mehmet Akif İnan olmuştur.

Ara

"OSMANLI'NIN MANEVİ MİMARLARINDAN BİRİ DE MEVLÂNÂ'DIR."

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Dr. Abdullah Çakır, Şehit Selim Cansız AİHL Kütüphanesi koordinatörlüğünde tertip edilen Başköşe Konuşmaları'nın bu haftaki misafiri oldu.

Ara

Başköşe dergisinin 11. sayısını aşağıdaki bağlantıya tıklayıp okuyabilirsiniz. Başköşe dergimizin 12. sayısı raflardaki yerini 7 Aralık 2022 tarihi itibariyle almıştır.

Ara

"İNSANIN NOKSANLIĞI İYİ BİR ŞEYDİR AMA GENELLENMEMELİ!"

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hamza Yaşar Ocak, Şehit Selim Cansız AİHL Kütüphanesi koordinatörlüğünde tertip edilen Başköşe Konuşmaları'nın bu haftaki misafiri oldu.

Başköşe dergimizin 9. ve 10. sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz. Ahmet Uluçay ile ilgili mühim mülakatlar ve kıymetli yazılar sizi bekliyor. Dergimizin 11. sayısı 2 Aralık 2022 tarihi itibariyle raflardaki yerini almıştır.

Ekm

Başköşe Konuşmaları'nın 3. programı, okulumuz İHL Meslek Dersleri öğretmeni Ahmet Meşe'nin katılımıyla, "Bankadan Aldım 1 Tane, Eve Geldim 1000 Tane" başlığıyla icra edildi.

Ekm

Başköşe dergimizin 6, 7, 8. (Haziran, Temmuz, Ağustos 2022) sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayıp okuyabilirsiniz.

Dergimizin 9, 10. (Eylül, Ekim 2022) sayısı raflardaki yerini almıştır.

Ekm

Başköşe Konuşmaları'nın yeni döneminin 1. programında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Recep Ayık, Sezai Karakoç'un vefatından sonra yayınlanan yeni kitabı "Hatıralar" hakkında konuştu. Programın akabinde Başköşe dergisinin (Eylül-Ekim 2022) 9. - 10. sayıları okurların beğenisine sunuldu.

Haz

Başköşe dergimizin 5. sayısı okuyucularımızn erişimine açılmıştır. Başköşe dergimizin 6, 7 ve 8. sayısı raflardaki yerini aldı.