Etiket Sonuçları: kütahya

Kütahya Boğaziçi Şehir Koleji tarafından bu sene de tertip edilen Söz Gençlerde başlıklı münazara yarışmasında öğrencilerimiz il 1.'si oldu.

Eski Tarım Bakanı ve Konya Milletvekili, Anadolu Mektebi Kurucusu ve Anadolu Mektebi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün iştirak ettiği Anadolu Mektebi Toplantısına, projeye dahil olan öğrencilerimizle katıldık.

ASIM'IN NESLİ ŞEHİDİNİN VE NÖBETİNİN BAŞINDA

Kütahya Şehit Selim Cansız AİHL öğrencileri Çanakkale Zaferi'nin 108. Yılı münasebetiyle geçen sene olduğu gibi bu sene de Kütahya Hava Şehitliğinde hatim duası etti.

"BİZİM MİLLETİMİZİN ÇOK GÜÇLÜ BİR YARDIŞLAMA DUYGUSU VAR. BU DUYGU DEVAM ETTİĞİ SÜRECE BİZE BİR ŞEY OLMAZ."

Kızılay Kütahya Şube Başkanı Talha Tekin, Şehit Selim Cansız AİHL Kütüphanesi koordinatörlüğünde tertip edilen Başköşe Konuşmalarının bu haftaki misafiri oldu.