Ozan TEKİN - Okul Müdürü

20.09.1989 yılında Kütahya´nın Şaphane İlçesinin Üçbaş Köyünde doğdum. İlköğrenimimin 1.sınıfının ilk dönemini İzmir Tepecikte, daha sonra 7. sınıf sonuna kadar Üçbaş İlköğretim Okulunda, 8.sınıfı ise Gediz Erdoğmuş İlköğretim okulunda tamamladım. Liseyi 2003-2007 yılları arasında Gediz İmam Hatip Lisesinde okudum. Üniversiteyi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünde tamamladım. 2012 yılında Kütahya - Gediz Fırdan Ortaokuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandım.2012-2017 yılları arasında bu ortaokulda öğretmen olarak görevimi sürdürdüm.2015-2017 yılları arasında Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevlendirme Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundum.2017 Eylül ayında Gediz Üzümlü Ortaokuluna asaleten Müdür Yardımcısı olarak atandım.2019 yılında Gediz Gölcük Ortaokulu´nda Müdür Vekilliği görevinde bulundum.19/08/2019 tarihinde 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu´na Okul Müdürü olarak görevlendirildim.30/09/2019 tarihinde 1 Eylül İmam Hatip Ortaokuluna asaleten Okul Müdürü olarak atandım. 23/08/2022 tarihi itibariyle de Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Okul Müdürü olarak asaleten görevime başladım.Yüksek Lisans eğitimimi Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında tamamladım.Evli ve iki çocuk babasıyım.