Etiket Sonuçları: selimcansız

İstiklal Marşı'nın kabülün 103. yıldönümü vesilesiyle öğrencilerimiz program düzenledi.

Öğrencimiz Abdullah Asım Türk, Şiir Okuma Yarışmasında bölge ikincisi oldu.

Okulumuzda şehit öğretmenleri anma programı tertip edildi.

Eski Tarım Bakanı ve Konya Milletvekili, Anadolu Mektebi Kurucusu ve Anadolu Mektebi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün iştirak ettiği Anadolu Mektebi Toplantısına, projeye dahil olan öğrencilerimizle katıldık.

Anadolu Mektebi'nin ilk toplantıları okulumuz kütüphanesinde 7-8 Kasım 2023 tarihlerinde yapıldı.

"BÜTÜN UYUYANLARI UYANDIRMAYA BİR UYANIK YETER"

MERKEZ / KÜTAHYA Şehit Selim Cansız AİHL Kütüphanesi koordinatörlüğünde tertip edilen ve bir gelenek haline gelen Başköşe Konuşmaları'nın 20. programı 18 Mayıs 2023'te okul kütüphanesinde düzenlendi. Bu haftanın başköşe konuşmacıları Şehit Selim Cansız AİHL Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Emrah Ayhan oldu. 16.00 itibariyle başlayan program; sunum, soru cevap ve ikram ile birlikte 17.30'da son buldu.